top of page

Palvelut

Tavarankuljetus, Muutto ja kuriiripalvelut - nt-service.fi

Muutto, kuriiri ja kuljetuspalvelut

Nordic Trio Service tarjoaa monipuolisia kuljetuspalveluita uudenmaan alueella. Olipa sitten kyse muutosta, tavarankuljetuksesta, tai kuriiripalveluista niin palvelemme sinua luotettavasti kaikkina vuorokauden aikoina.

Muuttopalvelvelu sisältää aina ison pakettiauton ja kuljettajan. Kuljettaja osallistuu kantamiseen ja tarvittaessa järjestämme lisähenkilöitä kantoavuksi.

 

Toteutamme muutot tarvittaessa koko suomen alueella. Nouto Ikeasta ja muista kaupoista Uudenmaan alueella kotiin kannettuna hoituu meiltä myös sujuvasti ja luotettavasti.

Meiltä löytyy muuttoapua jokaiseen kotimuuttoon, olipa kyse yksiön tai omakotitalon muutosta.

 

Yhdessä löydämme sinulle sopivan ratkaisun. Lisäksi järjestämme tarvittaessa muuttosiivoukset ja tarvittaessa toimitamme ylimääräiset tavarat muuton yhteydessä sorttiasemalle, tai kierrätyskeskukseen.


Toimintamme on vakuutettu asianmukaisilla vakuutuksilla.

Maksutapoina käy käteisen lisäksi yleisimmä pankki ja luottokortit. Mikäli tarvitset maksuaikaa, voit maksaa myös palvelun osamaksulla. Laskutus on toteutettu yhteistyössä Klarnan kanssa. Lue lisää, Klarna.fi

Laskutus alkaa noutopaikalle saapumisesta lähtien. Aika lasketaan tunti tunnilta.

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä juuri sinulle henkilökohtaisesti räätälöity tarjous.

Muuttosiivous pääkaupunkiseudulla - Nordic Trio Service Oy

Siivouspalvelut

Nordic Trio Service tarjoaa lisäksi monipuolisia siivouspalveluita, kuten muuttosiivous, toimistosiivoukset, ostos ja kauppakeskuksien siivoukset ja rappusiivoukset.

Hoidamme Muuttosiivoukset ja muut siivoukset ammattitaidolla ja sujuvasti.

Mikäli haluat muuton yhteydessä viedä vanhat tarpeettomat tavarat kierrätyskeskukseen, tai sorttiasemalle niin toimitamme sovitut tavarat haluamaasi loppusijoituspaikkaan.


Toimintamme on vakuutettu asianmukaisilla vakuutuksilla.

Maksutapoina käy käteisen lisäksi yleisimmät pankki ja luottokortit. Mikäli tarvitset maksuaikaa, voit maksaa myös palvelun osamaksulla. Laskutus on toteutettu yhteistyössä Klarnan kanssa. Lue lisää, Klarna.fi

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä juuri sinulle henkilökohtaisesti räätälöity siivoustarjous.

Postal Boxes
bottom of page